Om meg

Personlig

Profil


Navn: Marte Helene Olstad


Alder: 28 år


Kjønn: Kvinne


Fra: OsloMitt navn er Marte Helene Olstad, jeg har vokst opp i Oslo. Jeg har alltid vært veldig interresert i seksualitet, og hvordan det både kan frigjøre og fange mennesker. Jeg er nå utdannet sexolog og skal snart starte på utdannelsen for å bli parterapeut. Men det som jeg synes er det viktigste for mennesker, er å ha en god, trygg og sunn relasjon til seg selv. Om man har det vil man også få en god relasjon til andre mennesker. Fra tidligere har jeg en bachelor i Hotell- og restaurant management. Alle jobber jeg har vært innom, har alltid vært med fokus på mennesker. Men jeg ble alltid dratt tilbake til tanken på å bli sexolog, og det å faktisk kunne jobbe med mennesker på den måten jeg ønsker. Nemelig å hjelpe folk og veilede de igjennom deres utfordringer, sånn at de kan leve best mulig med seg selv. 


 

I tillegg til å ha terapi med enkeltindivider, par og foreldre og barn, ønsker jeg å kunne bruke min kunnskap til å snakke og lære opp ungdom. Seksualundervisningen er ikke optimal og varierer veldig fra skole til skole. Ungdom lærer mer av diverse mediaplatformer, enn den faktiske undervisningen. Det vil jeg gjøre noe med.


Jeg har tidligere hatt podcasten Snakke om sex med Audun Krüger, hvor du kan høre mange interresante episoder om kropp, seksualitet og følelser.